Kurser

Tilbage til oversigtssiden.

Blok 1 - 2011

Neutronspredning kurset handler om neutroner, og koncentrerer meget af arbejdet om simulationer i simulerings-pakken McStas.

Neutronspredning studenterhjælp

Jeg var ansat som en del af dette kursus for at lave en interaktiv lærebog, sammen med Linda Udby, Søren Kynde (fra Life) og Jesper Bruun (didaktiker), som en del af projektet Den Gode Uddannelse.

Vores undervisningsmateriale, der er et notesæt skrevet i LaTeX af Kim Lefmann, bliver normalt bare omdelt, og så bruger de studerende dette som lærebog. Nu får de i stedet adgang til en Moodle side, hvor de bliver stillet interaktive opgaver (med hints, løsninger og respons), samt notesættet omskrevet til et mediawiki wiki-format. Det er primært wikien jeg har arbejdet på.

Jeg hjalp også i starten af kurset med til at hjælpe nybegyndere i gang med MATLAB, ved at give et kort foredrag og gennemgå nogle simple øvelser med dem.

De ting jeg har lavet kan findes nedenfor:

Videre har jeg også været med til at lave to posters - både en der skulle reklamere for at få flere studerende på kurset, og en til midvejskonferencen for Projekt Den Gode Uddannelse, hvor vi skulle vise hvad vi havde lavet: